Mere vin og mere mad

This slideshow requires JavaScript.

Vi gjorde det igen … Allierede os med Vinhit.dk og arrangerede en vinsmagning. Denne gang var  vinen fra Bourgogne, og vi fik puttet endnu flere retter ind i mellem vinsmagningerne.

Menuen bød på:

  • Rørt torsk og stenbiderrogn
  • Fritteret kuller, butternutsquash og dild
  • Postej af vildsvin, rådyr og lam med brød, asier og rysteribs
  • Kartoffelchip med røreost og krondyrhjerte
  • Fasannuggets, koriandercreme, god parmigiano reggiano
  • Kæmpestore harefrikasséer, butterdej
  • Vildsvinekrebinet og elgkarbonade, crouton, kartoffelpuré, solsikkespirer, syltede rødbeder og bladgrønt
  • Citronfromage, ribsgele, skovsyre, honningkarse (surprise: eau-de-vie fra Bourgogne)
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s