Den første 70-års …

This slideshow requires JavaScript.

I lørdags var der 70-årsfødselsdag, og jeg fik lov at stå for maden. Det var et stort ønske for mig at skabe den rette balance mellem udfordrende mad og velkendte, trygge og glade retter.

Værtsparret og jeg havde sparret rigtig godt op til arrangementet, så de fik, hvad de ønskede sig, og jeg fik lov at bestemme retternes udformning. Stemningen var høj, da jeg forlod selskabet, og alle var glade.

Et par dage senere fik jeg denne besked via mail:

Endnu en stor tak for dejlig mad i lørdags. Fantastisk smag i alle retter og flot servering. Vi har nydt dit kærnede smør og hjemmebagte brød. Du har sandelig lavet alt fra bunden.

Menu:

  • Brød med hjemmekærnet smør
  • Gazpacho med hjerte af buk, skvalderkål og tørrede purløgsblomster
  • Makrelrillette i butterdej
  • Nye beder med kryddermayo og appelstintagetes
  • Spidskål med mormordressing
  • Kyllingelevermousse m. rugbrød, rysteribs, portvinssky og mormorasier
  • Fasan-pot-pie med salat af nye blade
  • Rabarbersorbet med citronverbena
  • Asparges med tomatconfit
  • Braiseret rådyr med nye kartofler, gulerødder og brændte løg
  • Pavlova med jordbær og tyk, tyk fløde

 

3 thoughts on “Den første 70-års …

  1. Pingback: Variationer over fasan | Kaufmann Catering

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s