Filosofien

Kaufmann Catering er en omskrivning af Kasper Kaufmann. En enmandshær med utallige allierede. Jeg er ikke uddannet kok, men jeg lever og ånder for god mad. Det er min klare ambition at lege mig til erfaring og at gøre hvert måltid til en fest. Bogstavelig talt: Det skal være sjovt – ellers gider jeg ikke!

  • Sted, pris og menu: Alt er efter aftale. Det eneste krav er, at der skal være mulighed for at tilberede maden. Jeg er mobil, men mit køkken er ikke.
  • Antallet af kuverter svinger fra så få som to til ikke mange flere end tredive.
  • Teknikken er overvejende fransk, men den stikker af til alle verdens afkroge. Jeg holder af at blande ekstremt simple teknikker med meget komplicerede i seks til tolv serveringer.
  • Råvarerne er alt overvejende danske. Ofte økologiske, men lige så ofte hjemmedyrkede eller i hvert fald lokale i forhold til min bopæl. Der er ofte vildt på tallerkenen, men jeg holder mig ikke for god til at servere noget dyr – eller nogen del af dyret. Det samme gælder selvfølgelig grøntsagerne.
  • Drikkevarerne kan I selv sørge for, eller jeg kan sørge for dem. I samarbejde med førnævnte allierede kan vi arrangere en grundig introduktion til vinen, hvis I kan lide at nørde. Hvor mange ekstra hænder, der skal til i forbindelse med serveringen, kan vi også snakke os frem til. Måske har I mod på selv at give en hånd, eller jeg kan arrangere noget.
  • Stilen er uformel og helt min egen.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s